Saturday, January 23, 2010

Produk Harian Halalal Toyibba & Muslim Product

Ubat Gigi Miswak

Ubat gigi campuran ramuan kayu sugi (Miswak) HPA sudah pun berada di pasaran. Apa alasan lagi untuk tidak bertukar kepada alternatif terbaik yang ada. Dapatkan segera Ubat Gigi Herba Dengan Ekstrak Kayu Sugi (Miswak) Asli sekarang.

Harga Pengguna :-
Semenanjung Malaysia : RM5.00
Sabah & Sarawak : RM7.00

Herba Rendaman Kaki


Produk berkhasiat untuk melancarkan sistem peredaran darah, khusus untuk rawatan kebas kaki dan tangan, memberikan kesegaran tubuh dan menurunkan tekanan darah tinggi. Ia juga boleh digunakan untuk mengimbangi suhu badan dan medan elektromagnet tubuh bagi mengatasi masalah Insominia (Sukar tidur).

Antara kandungan produk ialah garam bukit. Cara guna produk ini ada dipamerkan pada kotak. Terdapat 5 paket dalam 1 kotak.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia : RM 25.00
Sabah & Sarawak : RM30.00


Syampu Pandan Kasturi

Pandan Wangi atau nama saintifiknya Pandanus odurus merupakan pokok renek daripada famili Pandanacea. Ia tumbuh dalam rumpun dengan ketinggian di antara 0.6 cm hingga 1.5 m. Daunnya panjang dengan urat daunnya selari dan berbau wangi. Tumbuhan ini merupaka herba warisan turun temurun yang digunakan dalam penjagaan dan kesihatan rambut.

Syampu Pandan Kasturi ini dirumus khas untuk menghilangkan masalah rambut kusut, rambut gugur, kelemumur dan untuk menghitamkan rambut. Aroma semulajadi yang terdapat di dalam daun Pandan Wangi dan Limau Kasturi ini bertindak mewangikan rambut di samping dapat menghilangkan tekanan kerja seharian serta mengembalikan kesegaran tubuh badan.

Khasiat Limau Kasturi pula bertindak sebagai penyejuk kulit kepala. Kajian saintifik menunjukkan pandanin sejenis protein yang terdapat dalam ekstrak Daun Pandan mempunyai aktiviti anti-viral dan seterusnya dapat merawat jangkitan mikro-organisma di kulit kepala. Syampu daripada sumber semulajadi ini sesuai untuk kegunaan harian seisi keluarga serta mampu mengembalikan kesegaran rambut dan menjadikan rambut lebih bermaya, sihat dan bersinar.

Gunakan Tonik Rambut Pandan selepas menggunakan Syampu Pandan Kasturi untuk tujuan perapian dan memelihara kesihatan rambut.

Harga Pengguna :-
Semenanjung Malaysia : RM 18.00
Sabah & Sarawak : RM 22.00


Sabun Mandian Cassia

Mencegah punca kegatalan kulit anda.

Dihasilkan dari khasiat Gelenggang, Tea Tree Oil dan haruman Serai Wangi. Berkesan sejak turun-temurun untuk menyingkirkan ekzema, fungus, gatal-gatal, panau dan kurap. Baik untuk masalah kulit kanak-kanak dan orang dewasa. Kurang sesuai untuk perawatan muka.

Komposisi (80 gram per buku) :-
Gelenggang, tea tree oil dan haruman serai wangi.

Harga Pengguna :-
Semenanjung Malaysia : RM 6.00
Sabah & Sarawak : RM 7.00


Masker Anti Resdung

Masker terapi resdung dengan Coscinium Blumeanum (Root) membantu mengurangkan alahan resdung pada wajah. Amalkan pemakaian masker 1-2 kali seminggu untuk kesan yang optimum.

Cara penggunaan :-
Lekapkan masker pada wajah yang bersih selama 30 minit. Tidak perlu bilas.

Kandungan :-
Purifed Water, Glycerin, Carbomer, Sodium PCA, Radix Coscinium Blumeanum, Radix Nepenthes Sp dan Radix Rhynchospora Corymbosa.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia : RM 8.00


Cereal

KOKOPencuci Pinggan

Sardin HPA

Sardin

No comments:

Post a Comment