Monday, September 28, 2015

Global Finance Community (GFC)

SERTAI GFC HELP SEKARANG,  HARI INI ANDA MEMBANTU 100%,  BULAN DEPAN ANDA  DIBANTU 130%  (NILAI BANTUAN ANDA 100% + HIBAH 30%)
contoh mudah apabila anda melakukan bantuan sebanyak RM1000 kepada komuniti GFC, dalam masa 30 hari anda pula akan diberi bantuan sehingga RM1300.
modal RM1000 akan dikembalikan dan anda akan menerima hibah atau hadiah dari komuniti kerana telah membantu pada awalnya…(SANGAT MUDAH BUKAN)
Pengenalan GFC Help:
GFC adalah singkatan dari ‘Global Finance Community’  “Komuniti Kewangan Global”
GFC Help hanyalah sebuah sistem yang dicipta oleh komuniti GFC bertujuan supaya ahli didalam komuniti saling bantu membantu.
Komuniti GFC Networks mula ditubuhkan pada 2014 manakala GFC Help ini mula beroperasi pada 14 Februari 2015.
GFC Help merupakan Komuniti bebas yang saling percaya mempercayai, Di GFC semua adalah sama, Semuanya bergerak di bawah satu komuniti yang membesar dan terus membesar
Dan di GFC Help, tiada siapa pun yang tertindas, setiap ahli yang melakukan bantuan, pasti mereka akan diberi bantuan semula, Disinilah uniknya komuniti GFC
Setelah Selesai anda memberi bantuan(PH) dan menerima bantuan(GH) . Maka lengkaplah proses didalam sistem GFC Help, Anda boleh mengulang perkara yang sama atau boleh berhenti bila-bila masa jika anda sudah tidak lagi ingin dibantu dan membantu…
Kini GFC Komuniti giat menambahkan ahli bagi membantu meningkatkan taraf ekonomi sesama komuniti GFC disamping dapat mengeratkan lagi silaturrahim
1
Kesemua Ahli yang menyertai akan mendapat bantuan  dan hibah@ganjaran   
yang adil tanpa ada satu pihak pun yang akan  mengalami kerugian. 
GFC Help bukan syarikat, bukan MLM, bukan Invesment, bukan kutu,  bukan surat berangkai online  dan tiada sesiapapun  sebagai ‘BOSS’ atau ‘OWNER’ di dalam GFC Help.

GFC HELP BUKAN SEBUAH BANK


                                DAFTAR SEKARANG ! DAFTAR PERCUMA !
                                                    GFC NETWORK                                                          


FAQ-WAJIB BACA !!

Assalamualaikum.. Sebelum Anda menyertai menjadisebagai ahli GFC (global finance community).Anda perlu memahami apa itu GFC HELP. ANDA WAJIB FAHAMI  SEBELUM MELANGKAH MASUK DIDALAM KOMUNITI GFC BAGI MEMASTIKAN SETIAP AHLI TAHU MENGENAI PROSES PERJALANAN SISTEM DALAM GFC HELP INI . Saya doakan anda berjaya bersama team GFC yang ditubuhkan di Malaysia dan team GFC akan kekal sampai bila-bila.Insha Allah. disini saya akan berikan  soal jawab mengenai apakah gfc-help.com

FAQ:

Soalan: apa itu GFC?

Jawapan: GFC dikenali Global Finance Community, GFC ditubuhkan pada hujung tahun 2014 dan memulakan sistemnya pada awal tahun 2015 (14.2.2015)
Soalan: bila GFC Help ditubuhkan di Malaysia?
Jawapan: GFC ditubuhkan pada hujung tahun 2014 dan memulakan sistemnya pada awal tahun 2015, GFC  help bukanlah sebuah syarikat yang mengumpul duit ahli.

Soalan: 

Jawapan: GFC dikenali Global Finance Community, GFC ditubuhkan pada hujung tahun 2014 dan memulakan sistemnya pada awal tahun 2015 (14.2.2015)

Soalan: bagaimana sistem GFC Help dapat memberi 30%

Jawapan:  GFC sebuah komuniti yang saling membantu,hari ini anda membantu,esok anda pula dibantu dengan tambahan 30%  sebulan sebagai membalas jasa anda membantu ahli pada mula-mula mendaftar.Kemudian ahli lama juga akan turut membantu ahli baru semula…Itulah keunikan Sistem GFC Help..tiada yang ditindas,semua ahli komuniti GFC saling mendapat manfaat.

Soalan:  bila ahli akan dapat wang semula?

Jawapan:  tempoh matang bagi setiap akaun adalah 15 hari. Ini  bermakna wang anda tidak boleh dikeluarkan selama 15 hari bermula dari anda menekan butang PH (provide Help).kenaikan untuk wang anda adalah 30% setelah cukup 30 hari dan tiada lagi kenaikan wang anda pada bulan berikutnya…tetapi anda masih boleh lakukan semula PH dan GH pada bulan berikutnya..

Soalan: berapa yang saya akan dapat selepas 30 hari?

Jawapan: Jika anda mengeluarkan pada hari ke-30, anda layak mendapat 30% beserta jumlah bantuan anda. Sebagai cth: Anda membantu ahli sebanyak RM1,000 dan pada hari ke-30, anda akan mendapat sebanyak  RM1,300

Soalan: Boleh ke saya ingin biarkan duit didalam akaun?

Jawapan: Ya,sudah tentu, tetapi tiada lagi kenaikan pada bulan berikut.. .Anda perlu lakukan PH jika ingin mendapat 30% hibah semula

soalan: Apa itu PH?

Jawapan:  PH atau Provide Help/Provide Assistant  bermaksud memberi bantuan.Ia juga bermaksud “Give Hibbah”

Soalan: Bila boleh saya PH?

Jawapan: Anda boleh melakukan PH apabila anda sudah bersetuju untuk memberi bantuan kepada ahli GFC.

Soalan: Berapa nilai PH yang boleh saya bantu?

Jawapan: Nilai bermula dari RM100 hingga RM3500 dan akaun premium bernilai RM10,000

Soalan: Bila saya harus bayar?

Jawapan: Sebagai contoh, anda ingin membantu komuniti sebanyak RM1000 . Pada hari  pertama anda ingin membantu RM1000 tersebut, anda hanya perlu melakukan pembayaran 10% dari RM1000 iaitu berjumlah RM100 sahaja pada hari pertama. Setelah selesaikan melakukan bantuan 10% tersebut ,Baki 90%@RM900 akan dibayar diantara hari ke-15 sehingga hari ke-20.
HARI PERTAMA  : Hanya perlu bayar 10%      ( kepada komuniti)
HARI KE15-30      : Baki 90% perlu dibayar   ( kepada komuniti)
SELESAI MELAKUKAN BANTUAN 100%

Soalan: Kepada siapa saya patut bayar?

Jawapan: Sistem akan mengarah anda  untuk menghantar bantuan(membayar wang)  terus ke akaun bank ahli  GFC Help…Sistem akan pilih secara rawak(random).Anda tidak boleh memilih kepada siapa anda ingin membantu.Sistem GFC Help yang akan mengatur setiap ahli kepada siapa yang patut dibantu dan membantu.

Soalan: Apa yang akan jadi jika saya tidak menghantar bantuan (PH) ?

Jawapan: Anda diberi masa 48jam untuk memberi bantuan, jika anda tidak membuat pembayaran akaun anda akan disekat melainkan alasan yang munasabah..Jika anda mengalami masalah .Segera berhubung dengan manager GFC help anda untuk penyelesaian

SoalanApa itu GH 

Jawapan: GH dikenali sebagai Get Help (Menerima Bantuan) atau “Get Hibbah”

Soalan: Bila saya boleh GH?

Jawapan: Anda boleh melakukan GH selepas 15-30 hari dari tarikh anda mula menekan butang PH dan selesai Melakukan PH (memberi bantuan kepada ahli).

Soalan: Siapa yang Memberi bantuan kepada saya apabila saya GH ?

Jawapan: Sama sewaktu anda memberi bantuan, ahli yang membuat  PH membayar kepada anda.  Ini bermaksud wang anda tidak dikumpul oleh mana-mana pihak atau bermaksud duit anda semua bukanlah disimpan didalam satu akaun…Hal ini akan sukar untuk mana-mana pihak untuk membekukan akaun individu dan syarikat tersebut..Ia hanyalah traksaksi dari akaun perseorangan kepada akaun perseorangan..itulah salah satu kehebatan sistem GFC Help Networks ini.

Soalan: Jika saya mengajak rakan-rakan atau keluarga sertai GFC Help, apa yang saya dapat?

Jawapan: Sistem GFC Helps  sangat adil, atas faktor tersebut saya sendiri menyertai komuniti GFC . Setiap kali anda menjemput rakan sertai program gfc-help ini , anda akan peroleh 5% dari nilai yang rakan@keluarga anda sertai. Ia sebagai imbuhan atau ganjaran kepada anda kerana mengajak rakan menyertai komuniti GFC yang adil ini…  Sebagai contoh: Rakan anda menjadi ahli dan membuat bantuan (PH)  sebanyak RM1,000… Secara Automatik sistem akan memasukkan rm50 ke acc gfc anda.
SEMOGA ILMU INI BERMANFAAT KEPADA ANDA SEMUA…
[+] Daftar PERCUMA GFC! 

No comments:

Post a Comment